Bio

F.Charm

Bogdan Vlasceanu nascut pe 9 Mai 1981, cunoscut sub numele de F.Charm, intra in studio pentru prima data la varsta de 13 ani (1994), incurajat fiind de Drops si 1Q Sapro (Morometzii).
In anul 1999 formeaza alaturi de Ais trupa Bisnizz si semneaza un contract cu Acvila Records, urmand sa inregistreze la Box Studio primul sau material discografic produs de Cheloo (Parazitii), care se numea Bisnizz – Tot ce vreau.
In anul 2000 tot sub numele de Bisnizz lanseaza cel de-al doi-lea material „Carari pe luna” inregistrat si produs in Timisoara la Metropolis Studio.
In 2002 alaturi de Drops (ex Morometzii) inregistreaza la studio Claxon cel de-al trei-lea material „Album tare de tot” produs de raku.
Din anul 2004 incepe sa-si produca singur piesele prin diferite studiouri.
2006 i-a adus un contrat cu casa de discuri Red Clover Media, atat ca producator cat si ca artist.
Produce piese ca:
Delia – Dale, Delia – Wella, Wella, Delia – Africana, Delia – Doi in 1, Delia – Ia-ma de mana, Lora- Find Me, Lora feat. Sonny Flame – Come along, Alessia – Boro na sou po, Alessia – Find me, Xonia – Ping Pong, Matteo – Andale, piese care ajung number 1 atat pe posturile de radio nationale cat si pe cele internationale.
Alaturi de Emil Lassaria in 2011, lanseaza un album de 10 track-uri printre care se numara si hiturile „9MM” si „Guantanamera”.
In anul 2012 F.Charm lanseza piesa „Aproape de tine” feat. Delia, piesa care va ocupa deasemenea primele locuri in topurile radio si Tv.
In vara lui 2013 face echipa cu managerul sau Florin Nedelcu, urmand sa lanseze piesa „Departe de tine” si „Double Trouble” feat. Matteo, una dintre primele piese trap lansate in Romania.
In Martie 2014 apare piesa 30 de grade, care la nici o saptamana de la lansare ajunge nr 1 in topul Media Forest, starnind multe controverse in media.
In vara lui 2014 iese piesa „Ori la bal, ori la spital„, piesa care se va auzi in majoritatea cluburilor din Romania, urmata de single-ul „Cod Rosu„.
Anul 2015 ii aduce inca 4 single-uri de succes cum ar fi: „Mama” feat. Elena Gheorge, „Pan la fund” feat. Mike Diamondz si „Nu iese fum fara foc” feat. Caitlyn, „La bine si la rau” feat. Flavius, toate adunad zeci de milioane de vizualizari pe platforma youtube.
In 2016, insipirat de povestea de dragoste a prietenului sau Zenn, scrie, inregistreaza si filmeaza videoclipul piesei „Caz real„, o piesa in care a imbinat motive din muzica clasica, rock , pop si hip hop.
Se decide in anul 2017 sa lanseze primul album solo intitulat „Oaia Neagra„, album ce va fi sustinut de 6 videoclipuri la piesele : „Oaia Neagra” feat. Aris, „Ego” feat. Aris, „Ultima reduta” feat. El Nino, „Saracie, saracie„, „Blestem” feat. Serena, „La Poarta Raiului”.